Informatie over bestellen en bezorgen

Bestellen

 
Bezorging

Vojacek levert direct aan huis. Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen. Als u op werkdagen voor 10:00 uur bestelt, ontvangt u in 98% van de gevallen binnen 48 uur uw wijnbestelling. Opgegeven leveringstijden zijn slechts indicatief. Mocht er om bepaalde redenen sprake zijn van langere levertijden, dan brengen we u hiervan per e-mail op de hoogte. Als u vragen heeft met betrekking tot de bezorging van een webshop bestelling of als uw bestelling niet op het juiste adres is bezorgd, dan kunt u contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via info@vojacek.nl of telefoon +31 (0)43-3253170 (elke werkdag 9:00-18:00 uur en op zaterdag 10:00-17:00) of via het contactformulier van deze website
 
Bezorgkosten particulieren
 
  • Voor adressen in Nederland: vanaf € 175.- of 24 flessen per opdracht wordt uw bestelling gratis naar 1 afleveradres bezorgd. Onder de 24 flessen of onder € 175.- betaalt u € 10.- per zending.
  • Voor adressen in België: vanaf € 300.- of 36 flessen per opdracht wordt uw bestelling gratis naar 1 afleveradres bezorgd. Onder de 36 flessen of onder € 300.- betaalt u € 15.- per zending.
  • Voor andere landen dan Nederland en België gelden andere tarieven. Deze zijn op te vragen bij Vojacek Wijnen.
Service:

Vojacek geeft een garantie op kwaliteit en tevredenheid. Als een wijn niet aan uw wensen voldoet, kunt u de wijnen zonder problemen retourneren of laten omruilen voor andere wijnen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Beloofd.

Wilt u de zending  na ontvangst retourneren omdat deze niet voldoet aan uw verwachting, dan kunt u de wijnen direct terugsturen. U bent dan niets verschuldigd, ook de kosten voor de retourzending niet. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Vojacek tot het moment van bezorging, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. 

 
Tongerseweg 15 Maastricht | + 31(0)43 - 325 31 70 | info@vojacek.nl